Δεκάδες δένδρα, θάμνοι και εποχικά φυτά φυτεύθηκαν σε διάφορες περιοχές του Χαλανδρίου

Δεκάδες δένδρα και εκατοντάδες θάμνοι και εποχικά φυτά τοποθετήθηκαν στο πάρκο Παπαδάκης, στη Σαρανταπόρου και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην Ηρακλείτου και στο Ανω Πάτημα, στην πλατεία Χαλανδρίου, στην Κέννεντυ, τη Γυφτοπούλου, στη Φραγκοκλησσιάς και στην Αγίας Παρασκευής, στο Χαλάνδρι.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος σχολίασε τη συγκεκριμένη δράση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας:

«”Την άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις”, λέει κάπου

ο ποιητής. Ευχαριστώ τους λιγοστούς εργαζόμενους της υπηρεσίας Πρασίνου και της Πολιτικής προστασίας, τους έμπειρους χειριστές των μηχανημάτων έργου του δήμου, τους εξωτερικούς συνεργάτες, εργολήπτες και προμηθευτές, την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ένταξης “Πρασινοτεχνική” και την δημοτική εταιρία Φλύα ΑΕ και ιδιαίτερα τον Κώστα Τσίγκο και Πολύδωρο Τακόπουλο, τους αντιδημάρχους πρασίνου Κώστα Ευθυμίου, καθαριότητας Κώστα Γερολυμάτο και πολιτικής προστασίας Δημήτρη Χριστουλάκη για όλη την κοπιαστική προσπάθεια που έκαναν τις τελευταίες μέρες σε διάφορους κοινόχρηστους χώρους του δήμου που άλλαξαν όψη».

The post Δεκάδες δένδρα, θάμνοι και εποχικά φυτά φυτεύθηκαν σε διάφορες περιοχές του Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα