Κοντά στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» ο περιφερειάρχης Αττικής

Κοντά στα παιδιά και το προσωπικό δύο δομών στήριξης παιδιών και οικογενειών βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του στο Τμήμα Ημερήσιας Φροντίδας της  ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων), στο Παγκράτι και στον Παιδικό Σταθμό «Φίλοι του Παιδιού» στον Κεραμεικό.

Κατά την επίσκεψή του στη δομή της ΕΛΕΠΑΠ ο κ. Πατούλης δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ θερμά για ακόμη μια φορά όλο το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν για πολλές δεκαετίες,

δίνοντας με την καρδιά τους κάθε στήριξη και κάθε ουσιαστική βοήθεια, ώστε τα παιδιά να επιτύχουν την ομαλή κοινωνική και σχολική ένταξή τους στην τυπική εκπαίδευση. Σε αυτή τη μεγάλη σας προσπάθεια, να είστε βέβαιοι πως η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά θα είμαστε έμπρακτα και σταθερά στο πλευρό σας, ανταποκρινόμενοι σε κάθε κάλεσμα συμπαράστασης, βοήθειας και έργου, το οποίο θα διευκολύνει την αποστολή σας. Χρέος μας είναι να συμβάλουμε τα παιδιά και οι οικογένειές τους, να αντιμετωπίζονται με  δίκαιο και ισότιμο τρόπο. Εύχομαι, καλή Ανάσταση και καλή δύναμη σε όλους σας».

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος διαπιστώνοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείτε», ανέφερε ο περιφερειάρχης απευθυνόμενος στο Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», προσθέτοντας: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι σε έναν χώρο αγάπης και στοργής, μέσα από το παιχνίδι και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τα παιδιά μαθαίνουν ότι υπάρχει και η καλή πλευρά της ζωής. Η βοήθεια που προσφέρετε στο να συνειδητοποιήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις, είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας. Ως Περιφέρεια, να είστε σίγουροι ότι θα μας βρείτε σταθερά δίπλα σας, αρωγούς σε κάθε δυνατή βοήθεια που χρειάζεται για την σπουδαία αποστολή σας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση από τις επισκέψεις του Γ. Πατούλη στις δύο δομέςΛήψη

The post Κοντά στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» ο περιφερειάρχης Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοντά, ΕΛΕΠΑΠ, Σωματείου Οι Φίλοι, Παιδιού, Αττικής,konta, elepap, somateiou oi filoi, paidiou, attikis