Δ. Καιρίδης: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης αξίζει και διεκδικεί μια πιο… βόρεια πορεία

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή του στη διαδικτυακήσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης , o βουλευτής Βόρειου Τομέα της Ν.Δ.Δημήτρης Καιρίδης επιχειρεί μιαγενικότερη αναφορά στον Δήμο και τις προοπτικές που ανοίγονται γι’ αυτόν στοάμεσο μέλλον.

Ειδικότερα, μέσω ανάρτησής του στο facebook ο βουλευτής αναφέρει:

«Παρευρέθηκα στη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔήμουΜεταμόρφωσης Αττικής που πραγματοποιήθηκε,

εκτάκτως, αυτή την εβδομάδα, για τηνενημέρωση του από τον δήμαρχο, ΣτράτοΣαραούδα, για την επιτυχή απόκρουση του σχεδιασμού δημιουργίας σταθμούμεταφόρτωσης απορριμμάτων του Αμαρουσίου εντός των ορίων του Δήμου. Πρόθεσήμου, όπως πάντα, ήταν να ακούσω τους δημοτικούς άρχοντες και να επιβεβαιώσω ότιείμαι στη διάθεσή τους για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και την καλύτερηεπικοινωνία τους με την κεντρική εξουσία. Ευχαριστώ τόσο τον δήμαρχο όσο καιτην πρόεδρο του Δ.Σ., ΧαρίκλειαΝικολοπούλου, για την ευγενική πρόσκληση.

Η Μεταμόρφωση, γνωστή παλαιότερα ως “Κουκουβάουνες”, είναι ένας από τους 14 Δήμουςτου Βόρειου Τομέα Αθηνών, με περίπου 30.000 κατοίκους. Το σημερινό της όνομα τοέλαβε η περιοχή το 1957 από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως τουΣωτήρος. Παραδοσιακά, η Μεταμόρφωση ήταν εργατική περιοχή με βιομηχανική ζώνη,όμως αξίζει και διεκδικεί μια “βόρεια” πορεία και ποιότητα ζωής, όπως τα άλλα Βόρεια Προάστια του Τομέα. Έτσι,η Μεταμόρφωση εξελίσσεται και, συχνά, εξωραΐζεται και αναβαθμίζεται, θα λάβεισημαντικούς πόρους από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, που μεταξύ άλλων θα χρηματοδοτήσει την ανάπλαση του εμπορικού τριγώνουτης πόλης, ενώ η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου προχωρά με γρήγορο ρυθμόόπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλο το Δημόσιο».

The post Δ. Καιρίδης: Ο Δήμος Μεταμόρφωσης αξίζει και διεκδικεί μια πιο… βόρεια πορεία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα