Χωρίς αυτοκίνητα το κέντρο της Νέας Ερυθραίας την Κυριακή 29 Μαΐου

Την Κυριακή 29 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί η δράση «Κέντρο χωρίς αυτοκίνητο στη Νέα Ερυθραία».

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η δράση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Νέα Ερυθραία σε συνεχεία των τριών προηγούμενων δράσεων που έγιναν στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τη

δημοτική αρχή, θετική ήταν η ανταπόκριση πολιτών και επισκεπτών στην δράση «Κέντρο χωρίς αυτοκίνητο» την Κυριακή 22 Μαΐου 2022. Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον αντιδήμαρχο Αειφόρου Ανάπτυξης Σταύρο Ζαπάντη περπάτησαν την Κυριακή στους χωρίς αυτοκίνητα και θόρυβο δρόμους της Κηφισιάς. Άτομα όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα τα παιδιά απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης. Η δημοτική αρχή τονίζει, ακόμη, ότι το παραδοσιακό κέντρο ήταν πιο φιλικό κι ανθρώπινο και αρκετοί πολίτες άφησαν το αμάξι τους, χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις τους τα πόδια τους, το ποδήλατό τους ή τα ηλεκτρικά πατίνια που πρόσφερε δωρεάν για μία βόλτα η εταιρεία Whizz.

Τέλος, η δημοτική αρχή υπογραμμίζει πως άμεσα η διοίκηση του Δήμου θα προχωρήσει σε επαφές με ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στάθμευσης για να συζητήσει τις επιπτώσεις της δράσης στις επιχειρήσεις τους.

The post Χωρίς αυτοκίνητα το κέντρο της Νέας Ερυθραίας την Κυριακή 29 Μαΐου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα