Χ. Μπονάτσος: Αναβολή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου λόγω της κακοκαιρίας

Η δημοτική παράταξη «συμμετέχω» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος αναβάλλουν τα προγραμματισμένα για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, εγκαίνια του Εκλογικού της Κέντρου καθώς και την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της.

Ο λόγος της μεταφοράς είναι οι εκτεταμένες καταστροφές στη χώρα από την κακοκαιρία Daniel. Η παράταξη εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους πληγέντες και δηλώνει παρούσα στις προσπάθειες για την ανακούφισή τους, καθώς και για την αποκατάσταση των ζημιών. Παράλληλα, τονίζει την ανάγκη να κάνουμε τις πόλεις μας πιο ανθεκτικές απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής

κρίσης.

«Η παράταξή μας στέκεται στο πλευρό των συμπατριωτών μας που επλήγησαν από την πρωτοφανή θεομηνία και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους στηρίξουμε. Η κλιματική κρίση είναι μια πραγματικότητα που απειλεί την κοινωνία και το περιβάλλον μας», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Μπάμπης Μπονάτσος». «Πρέπει να δράσουμε άμεσα για να προστατεύσουμε τις πόλεις μας και τους κατοίκους τους από τις επιπτώσεις της. Το πρόγραμμα της παράταξής μας περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις για να κάνουμε τα προάστιά μας μας πιο ανθεκτικά, όπως είναι η δημιουργία Συντονιστικού Κέντρου τηλεπαρακολούθησης και τηλεειδοποίησης, η εκπόνηση εξειδικευμένων σχεδίων, η δημιουργία ομάδων εθελοντών και η διαρκής εκπαίδευσή τους, αλλά και η ενίσχυση του δήμου μας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.»

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:00.

The post Χ. Μπονάτσος: Αναβολή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου λόγω της κακοκαιρίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα