«Παγώνουν» τα τροφεία βρεφικών και παιδικών σταθμών στον Δήμο Βριλησσίων

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, οι γονείς που έχουν εγγράψει τα παιδιά τους στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς Βριλησσίων, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά, εξ αιτίας των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης έναντι της Covid-19, απαλλάσσονται από την προβλεπόμενη μηνιαία οικονομική συμμετοχή (τροφεία) για το χρονικό διάστημα αναστολής της λειτουργίας των σταθμών, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ).

«Το θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή

μας και το πράττουμε άμεσα και αυτή τη φορά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το προσωπικό των δομών του Δήμου που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, θα αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα «Μείνετε Σπίτι Είμαστε δίπλα σας» λόγω της επέκτασης της εξυπηρέτησης σε όλον τον πληθυσμό του Δήμου και αυτήν τη φορά, προκειμένου να περιοριστεί η μετακίνηση των πολιτών, προς αποφυγή διασποράς της Covid-19.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΟΚΠΑΔΒ, δυο αυτοκίνητα πρωί και απόγευμα με τη υποστήριξη και της πολιτικής προστασίας, θα βρίσκονται άμεσα κοντά στους δημότες.

Επικοινωνία στους τηλ. αριθμούς: 210 8045564, 210 6135611, 210 8105052 & 210 8100224 του Κοινωνικού Οργανισμού για άμεση εξυπηρέτηση.

The post «Παγώνουν» τα τροφεία βρεφικών και παιδικών σταθμών στον Δήμο Βριλησσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα