Αντικατάσταση παλιών υδρομέτρων – διακοπές υδροδότησης σε 5 οδούς του Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει ότι από την Τρίτη 11/7 έως και Παρασκευή 14/7 και ώρες 07.30 -17.00 θα πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης παλιών υδρομέτρων με νέους ψηφιακούς υδρομετρητές, στις εξής οδούς:

Αγ. Φανουρίου,Πατριάρχου Ιωακείμ,Μικράς Ασίας,Ευαγγελίστριας,Βάρναλη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των παραπάνω εργασιών, ζητείται η κατανόηση των πολιτών καθώς θα συνεχίζουν να σημειώνονται ολιγόλεπτες διακοπές ύδρευσης λόγω της αντικατάστασης των παλιών υδρομέτρων, αλλά και της εγκατάστασης

του συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού τους. Υπενθυμίζεται ότι η αντικατάσταση γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των καταναλωτών, καθώς η σχετική δαπάνη καλύπτεται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2106206843, 2132007676-46.

Το έργο της αντικατάστασης των υδρομέτρων αποσκοπεί στην αναβάθμιση μετρικού συστήματος οικιακών καταναλώσεων προς όφελος όλων και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών ύδρευσης.

The post Αντικατάσταση παλιών υδρομέτρων – διακοπές υδροδότησης σε 5 οδούς του Δήμου Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Αντικατάσταση, Δήμου Κηφισιάς,antikatastasi, dimou kifisias