Άνοιξε η αυλαία του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας

Άνοιξε σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου, η αυλαία του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΕΓΑΣ, με την καθιερωμένη τελετή έναρξης η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο του Μαραθώνα, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του δημάρχου Μαραθώνα

Σ. Τσίρκα και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε η Δάφνη Μπόκοτα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικοχοροθεατρικό δρώμενο που βασίστηκε στην ιδέα του Μανόλη Ανδρουλιδάκη, ο οποίος συνέθεσε τη μουσική, ενώ υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία της τελετής έναρξης ήταν η Άρτεμις Ιγνατίου. Στο μουσικοχοροθεατρικό δρώμενο έλαβαν μέρος 15 επαγγελματίες χορευτές του Χοροθέατρου ART.

Στην τελετή έναρξης παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, ο βουλευτής της Ν.Δ. Β. Οικονόμου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρολιάκος, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Γκιόκας, η πρόεδρος του ΕΟΤ Α. Γκερέκου, ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, ο αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο ταξίαρχος του ΓΕΑ Εμμανουήλ Ζουμπουλάκης, ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης, εκπρόσωποι Συλλόγων του Δήμου Μαραθώνος και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την έναρξη του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας

The post Άνοιξε η αυλαία του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα