Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΓΑΣ ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

Στην τελική ευθεία για την τελετή έναρξης του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και το ΣΕΓΑΣ.

Περισσότεροι από 45.000 δρομείς θα συμμετάσχουν σε όλες

τις αποστάσεις και πολλές ακόμη χιλιάδες κατά μήκος της διαδρομής και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σε λίγη ώρα στον Τύμβο του Μαραθώνα θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και η αρχή θα γίνει το απόγευμα στις 17.00 με τα 10χλμ. ΟΠΑΠ, ενώ μία ώρα αργότερα (18.00) θα δοθεί η εκκίνηση του πρώτου αγώνα που αφορά μόνο στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Η «καρδιά» του 39ου ΑΜΑ θα «χτυπήσει» αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου από τον Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί όπου θα τερματίσουν χιλιάδες δρομείς μετά τα 42 χιλιόμετρα και 195 μέτρα, που θα έχουν διανύσει στην πιο απαιτητική διαδρομή του κόσμου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, με αφορμή τη διεξαγωγή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε χθες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το 1ο Authentic Talks, όπου επτά προσωπικότητες του αθλητισμού αλλά και από άλλους χώρους αφηγήθηκαν τις δικές τους βιωματικές ιστορίες για το πώς κατάφεραν να τερματίσουν τον δικό τους αγώνα.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας

The post Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΓΑΣ ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρειας Αττικής, ΣΕΓΑΣ, 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών,perifereias attikis, segas, 39os afthentikos marathonios athinon