Ανανέωση Συνεργασία: Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος Πεύκης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Λυκόβρυσης-Πεύκης  κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  της  Δημοτικής παράταξης   “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ”  παρέστη μαζί με άλλους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοπτώχου Ταμείου  Κυριών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναού.

Στην εκδήλωση αυτή στην οποία οι κυρίες του

φιλοπτώχου ταμείου του Ναού είχαν ετοιμάσει φιλόξενα εδέσματα για όλους, ο κος ΝΙΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κόβοντας το κομμάτι από τη βασιλόπιτα που μόλις είχε ευλογηθεί από τους ιερείς του Ναού, προεξάρχοντος του Προϊσταμένου του Ναού π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, επαίνεσε το πολύ αξιόλογο έργο του φιλοπτώχου ταμείου του Ναού, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ναού π. Γεώργιο για την πρόσκληση, ευχόμενος να συνεχιστεί το έργο αυτό με τον ίδιο ζήλο μέσα από μια αρμονική συνεργασία Εκκλησίας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το καλό όλων των συμπολιτών μας.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Ανανέωση Συνεργασία.

The post Ανανέωση Συνεργασία: Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα