Ανανέωση Συνεργασία: Εξόρμηση σε εμπορικούς δρόμους της Λυκόβρυσης – Πεύκης και διανομή φυλλαδίων

Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιείται εξόρμηση του υποψηφίου Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Νικηφόρου Κωνσταντίνου και μελών της παράταξης «Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας» σε εμπορικούς δρόμους της πόλης για διανομή φυλλαδίων και γνωριμία με τους δημότες μας.

Η πρωτοβουλία αυτή γνωρίζει τεράστια επιτυχία και τυγχάνει μεγάλης ανταπόκρισης από τους δημότες μας που χαίρονται για την ενέργεια αυτή αλλά και την αίσθηση της ζωντάνιας και της ανανέωσης που αποπνέει η παράταξή μας.

Στις σύντομες συζητήσεις του υποψηφίου Δημάρχου και των μελών

της παράταξης με τους συμπολίτες μας στις περιοδείες αυτές αναδεικνύονται προβλήματα όπως στην καθαριότητα, στην καθημερινότητα των δημοτών και στην επαφή τους με τις δημοτικές αρχές και στο αίσθημα της εγκατάλειψης που «βγάζει» η πόλη μας.

Υπόσχεση και δέσμευση του επικεφαλής και όλων των μελών της παράταξης είναι η συνεχής παρουσία παντού και επισκέψεις σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας.

Το Δίκτυο Πολιτών ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ: “ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

The post Ανανέωση Συνεργασία: Εξόρμηση σε εμπορικούς δρόμους της Λυκόβρυσης – Πεύκης και διανομή φυλλαδίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα