Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Η Ν.Δ. δεν στηρίζει Γ. Σταθόπουλο – Τα fake news τελείωσαν, η Ανανέωση έρχεται..

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάπλες των αυτοδιοικητικών εκλογών, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής συνεχίζεται η σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των Γιάννη Μυλωνάκη (Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή) και Γιάννη Σταθόπουλου (Νίκη των Πολιτών). Η παράταξη του κ. Μυλωνάκη καταγγέλλει ότι fake news που κυκλοφορούν στη πόλη ισχυρίζονται ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Σταθόπουλου.

Ωστόσο, ο κ. Γ. Μυλωνάκης επικοίνωσε με πρόσωποι στα κεντρικά της Ν.Δ., ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το κυβερνών κόμμα δεν στηρίζει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή:

«“Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται”. Από το πρωί του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου διακινούνται στην πόλη fake news ότι δήθεν η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Το παλιό δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να εκβιάσει την ψήφο των πολιτών, που την πρώτη Κυριακή των εκλογών αποφάσισαν ότι δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής αξίζει και πρέπει να είναι ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Καλή προσπάθεια, αλλά τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή επικοινώνησε άμεσα με τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας και η απάντηση που έλαβε ήταν ξεκάθαρη: «Η Νέα Δημοκρατία σε καμία περίπτωση δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Σταθόπουλου».

Καλούμε τους πολίτες Αγίας Παρασκευής να αγνοήσουν όσους επιχειρούν, με όσα αθέμιτα μέσα διαθέτουν, να ακυρώσουν τη βούλησή τους. Στις 8 Οκτωβρίου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για το ποια δημοτική αρχή θέλουν στην πόλη. Τη δεύτερη Κυριακή, με μαζική συμμετοχή στις κάλπες, ας μετατρέψουν το μήνυμα σε ξεκάθαρη εντολή. Κι ας στείλουν εκεί που ανήκουν τους εκπροσώπους του χθες».

The post Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Η Ν.Δ. δεν στηρίζει Γ. Σταθόπουλο – Τα fake news τελείωσαν, η Ανανέωση έρχεται.. appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα