Αγία Παρασκευή: Εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού στις περιοχές του Τσακού και της Νέας Ζωής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους κατοίκους ότι στις περιοχές του Τσακού και της Νέας Ζωής έχει παρουσιαστεί εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού, με αποτέλεσμα σε άλλες οδούς να μην ανάβουν οι λαμπτήρες και σε άλλες να παραμένουν συνεχώς αναμμένοι.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή «η βλάβη είναι αρμοδιότητας του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία έχει ενημερωθεί επισήμως από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με τον δήμαρχο προσωπικά να πιέζει προς την κατεύθυνση της λύσης

του προβλήματος το ταχύτερο δυνατόν».

Στην τελευταία επικοινωνία του δημάρχου, με διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Ζορμπάς ενημερώθηκε πως αναμένεται να υπάρξει οριστική επίλυση του προβλήματος μέσα στην ημέρα, ή το αργότερο αύριο.

Τέλος, η δημοτική αρχή παρακαλεί όλους τους κατοίκους οι οποίοι παρατηρούν ανάλογα προβλήματα να ενημερώνουν τον Δήμο προκειμένου να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την άμεση επίλυσή τους.

The post Αγία Παρασκευή: Εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού στις περιοχές του Τσακού και της Νέας Ζωής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγία Παρασκευή, Εκτεταμένη, Τσακού, Νέας Ζωής,agia paraskevi, ektetameni, tsakou, neas zois