Κ.Ο. ΚΚΕ Παπάγου – Χολαργού: Αιμοδοσία και συγκέντρωση ειδών για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Η Κ.Ο. ΚΚΕ Παπάγου – Χολαργού καλεί τους πολίτες της περιοχής να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει η Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ, για να συγκεντρωθεί αίμα, επιδιώκοντας να καλυφθεί ένα μέρος από τις τεράστιες ανάγκες των χιλιάδων τραυματιών, για να σωθούν ζωές απλών ανθρώπων, μικρών παιδιών που μας χρειάζονται δίπλα τους.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα εξής νοσοκομεία: «Ευαγγελισμός»: Σάββατο

11 Φεβρουαρίου, 9 π.μ. – 2 μ.μ.. «Αττικόν»: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 9 π.μ. – 4 μ.μ. «Γεννηματάς»: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 9 π.μ. – 2 μ.μ. ΚΑΤ: Δευτέρα 13 Φλεβάρη, 12 μ. – 4 μ.μ. Όσοι προσέρχονται για την εθελοντική αιμοδοσία να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας που είναι το 12747 που είναι για αυτό το σκοπό.

Επίσης, καλεί τους εργαζόμενους σε πλατιά ανταπόκριση στην πρωτοβουλία συνδικάτων και μαζικών φορέων για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

The post Κ.Ο. ΚΚΕ Παπάγου – Χολαργού: Αιμοδοσία και συγκέντρωση ειδών για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα