Αγανάκτησαν οι Βριλησσιώτες με τις συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης – Επιστολή του δημάρχου στον ΔΕΔΔΗΕ

Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στα Βριλήσσια από τις συχνές και πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης, αλλά και τις πτώσεις τάσης που σημειώνονται σε πολλές περιοχές της πόλης, και προφανώς απευθύνθηκαν στη δημοτική αρχή για να βρεθεί κάποια λύση. Ωστόσο ούτε και εκείνη κατάφερε να… βγάλει άκρη.

Αυτό μαρτυρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης αναγκάστηκε να προσφύγει εγγράφως στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ,

καθώς οι προηγούμενες προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας… έπεσαν στο κενό.

Στην επιστολή του ο δήμαρχος παρακαλεί να ενημερωθεί άμεσα για το πρόβλημα που έχει προκύψει και πώς αυτό θα διευθετηθεί, προκειμένου κι εκείνος με τη σειρά του να έχει κάτι να πει στους αγανακτισμένους συμπολίτες του.

Η επιστολή του δημάρχου στον ΔΕΔΔΗΕ

Κύριε Διευθύνοντα,

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα γίνονται πολύ συχνά σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας διακοπές ρεύματος πολλών ωρών και παρατηρείται συχνή πτώση τάσης. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας τηλεφωνικής επικοινωνίας ώστε να τοποθετηθούμε για το θέμα και να δρομολογήσουμε λύσεις, ανταπόκριση δεν υπήρξε. Συνεπώς η αγανάκτηση των συμπολιτών μας δικαιολογημένα διογκώνεται.

Παρακαλούμε άμεσα για την επικοινωνία και διευθέτηση του θέματος των συνεχών διακοπών προκειμένου να ενημερώσουμε τους αγανακτισμένους δημότες μας και να δοθεί λύση σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

Σε αναμονή των ενέργειών σας.

The post Αγανάκτησαν οι Βριλησσιώτες με τις συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης – Επιστολή του δημάρχου στον ΔΕΔΔΗΕ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα