Volley League Ανδρών: Ήττα για τη «λαβωμένη» Κηφισιά από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ

Την ήττα με 3-0 σετ (25-23, 25-16, 25-16) γνώρισε ο ΑΟΠ Κηφισιάς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκός στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Volley League.

Η ομάδα των Bορείων Προαστίων για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε με σοβαρές απουσίες στο ρόστερ της, καθώς δεν αγωνίστηκαν

λόγω τραυματισμών οι Κρίστοφ Μαρκς και Σταύρος Κασαμπαλής και λόγω ίωσης ο Δημήτρης Παλαιολόγος, ενώ ο Φροίξος Κωτσάκης ταλαιπωρείται από λουμπάγκο.

Αν και «λαβωμένη» η Κηφισιά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο σετ στο οποίο έφτασε μία «ανάσα» από το να το κατακτήσει επιστρέφοντας από το 16-21 και προσπερνώντας 22-21. Στα κρίσιμα όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις απαιτούμενες λύσεις και ανέκτησαν το προβάδισμα κάνοντας τελικά το 1-0. Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ η Κηφισιά ακολούθησε τον ρυθμό των «πράσινων» μέχρι περίπου τα μισά, όμως η κούραση και οι περιορισμένες επιλογές δεν έδωσαν τη δυνατότητα στους «κυανόλευκους» να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, αναφέρει το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα που ακολουθεί:

The post Volley League Ανδρών: Ήττα για τη «λαβωμένη» Κηφισιά από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Volley League Ανδρών, Ήττα, Κηφισιά, Παναθηναϊκό, 3-0,Volley League andron, itta, kifisia, panathinaiko, 3-0