Διαβιβάστηκε η πολεοδομική μελέτη για το Πεύκο Πολίτη από την Περιφέρεια προς το ΥΠΕΝ

Διαβιβάστηκε, σύμφωνα με το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Χαλανδρίου, στις 12 Απριλίου, η πολεοδομική μελέτη της περιοχής Πεύκο Πολίτη από την Περιφέρεια προς το αρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος αναφέρει ότι «είχε προηγηθεί η ομόφωνη έγκριση της πολεοδομικής μελέτης από το ΣΥΠΟΘΑ στις 21 Φεβρουαρίου 2022, μετά από μια τεράστια προσπάθεια που κράτησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2018 που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η πολεοδομική μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Η πρώτη

μελέτη πολεοδόμησης της περιοχής είχε ξεκινήσει το…1987 και έχει περάσει κυριολεκτικά από 40 κύματα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε το υπουργείο να ανταποκριθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε το σχέδιο ΦΕΚ να προωθηθεί γρήγορα στο ΣτΕ για έγκριση. Να λάβει τέλος ο παραλογισμός και η 50ετής ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων και μιας ολόκληρης πόλης.

The post Διαβιβάστηκε η πολεοδομική μελέτη για το Πεύκο Πολίτη από την Περιφέρεια προς το ΥΠΕΝ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαβιβάστηκε, Πεύκο Πολίτη, Περιφέρεια, ΥΠΕΝ,diavivastike, pefko politi, perifereia, ypen