H δημοτική παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου αποχαιρέτησε την Ντία Κουδούνη

Την Ντία Κουδούνη αποχαιρέτησε η δημοτική παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου.

Η παράταξη αναφέρει μεταξύ άλλων: Στην πολιτική κηδεία που έγινε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου, οι άνθρωποι που συμπορεύτηκαν μαζί της και εμπνεύστηκαν από το πάθος της για τη ζωή και τους αγώνες, αλλά και τη γενναιότητα και την αξιοπρέπεια με την οποία έδωσε την τελευταία μάχη, είπαν το τελευταίο “αντίο”, με λόγια από

καρδιάς αλλά και με την κιθάρα του Αlejandro Diaz, στα αγαπημένα της τραγούδια.

Στον τελευταίο αποχαιρετισμό ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος περιέγραψε όλα όσα υπήρξε η Ντία στη ζωή, στη μάχη και στο θάνατο.

«Με τα μάτια θολά, από τους σωρευμένους γύρω μας αποχωρισμούς, θλίψη βαθιά και συγκίνηση βουβή στέκουμε όλοι εδώ. Όσοι την γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί της. Αυτοί που τα πιο προσωπικά τους, τις νύχτες της ξοδεύοντας, άκουσε. Όσοι αγόγγυστα συνέτρεξε. Όσοι χόρεψαν στης φωνής της την μελωδία ή χαμογέλασαν σε ένα της πείραγμα. Μα κι αυτοί που διαφώνησε μαζί τους. Ακόμη κι όσοι αντάλλαξαν μαζί της κουβέντες πικρές, αλλά κέρδισε το σεβασμό τους με τη στάση της ζωής της».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Χαλανδρίου για την Ντία Κουδούνη

The post H δημοτική παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου αποχαιρέτησε την Ντία Κουδούνη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίσταση, Πολίτες, Χαλανδρίου, Ντία Κουδούνη,antistasi, polites, chalandriou, ntia koudouni