Μεταμόρφωσης Σωτήρος: Πανδήμως εόρτασε ο Μητροπολιτικός Ναός Ερμουπόλεως

Στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τελέσθηκε απόψε Εόρτιος Δισαρχιερατικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β/, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία των Αντιδημάρχων Σύρου- Ερμούπολης κ.κ. Δημ. Κοσμά και Αλεξ. Αθανασίου, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Νικ. Λειβαδάρα, της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας

Ερμούπολης κας Ανθής Χαλκιά, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Δαδάου, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, Δικαστικών, του Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λ.Σ, κ. Γκύζη, του Λιμενάρχη Σύρου κ. Βαμβακούση, της διατελεσάσης Βουλευτού κας Άριας Μανούσου, του Διοικ. του Ταγμ. Εθνοφυλακής Σύρου, του Υποδ. της Ναυτικής Βάσης Αγκαθωπών, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθους Ερμουπολιτών και παρεπιδημούντων παραθεριστών.

Το άρθρο Μεταμόρφωσης Σωτήρος: Πανδήμως εόρτασε ο Μητροπολιτικός Ναός Ερμουπόλεως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα