Μακρόνησος: Εκατοντάδες προσκυνητές συνέψαλαν με τον Σύρου Δωρόθεο το Χριστός Ανέστη

Εκατοντάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν και φέτος στην πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου & Κέας, στη διοικητική και πνευματική δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η Μακρόνησος, και συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στον αυτόθι Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και την επακολουθήσασα Επιμνημόσυνη Δέηση, μεταξύ των οποίων ήταν οι Δήμαρχοι Κέας, Κύθνου και Λαυρίου, ο Αντιδήμαρχος Κέας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης Λαυρίου και Αξιωματικοί του Λιμεναρχείου, η Πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Αικατ. Μονογυιού,

Εκπαιδευτικοί, ο Διευθυντής και οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κέας, μέλη Πολιτιστικού Συλλόγου του Λαυρίου, Ιερείς από την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ο Μέγας Ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως και ανακαινιστής του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, μετά συνεργατών του.

Το άρθρο Μακρόνησος: Εκατοντάδες προσκυνητές συνέψαλαν με τον Σύρου Δωρόθεο το Χριστός Ανέστη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα