Αρχηγός ΓΕΣ: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Φρουραρχείο – ΦΩΤΟ

09:56 3/5/2018 - Πηγή: Armynow

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το Φρουραρχείο Αθηνών και τη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ).

Την Τετάρτη 02 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φρουραρχείο Αθηνών, στο Στρατόπεδο

«ΒΑΡΥΤΗ» και στη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ), στο Στρατόπεδο «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΡΜΠΑ».

O Αρχηγός, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΣΠΗΥ και συνομίλησε με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους των εκπαιδευτικών σειρών που παρακολουθούν τα τρέχοντα εκπαιδευτικά τμήματα.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του:

– Εξήρε το έργο της Σχολής, η οποία αποτελεί έναν από τους Πολλαπλασιαστές Ισχύος του Στρατού Ξηράς.
– Ανέπτυξε τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης των καθημερινών προκλήσεων, ο οποίος θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από το ενδιαφέρον και το πάθος του χειριστή για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση τους.


– Ενημερώθηκε για τα μελλοντικά βήματα στον τομέα της εκπαίδευσης των Στελεχών σε ζητήματα Η/Υ, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στο πληροφοριακό πεδίο.
– Τέλος, συνεχάρη το προσωπικό της ΣΠΗΥ και του Φρουραρχείου Αθηνών, για το υψηλό ηθικό του, τον επαγγελματισμό του και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που το διακατέχει.

The post Αρχηγός ΓΕΣ: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Φρουραρχείο – ΦΩΤΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα