Λαμπρά εορτάστηκε η επέτειος Ευρέσεως της αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης (ΦΩΤΟ)

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα το πρωί στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ιερουργησάντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’ και Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμονος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) με τη συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Ονουφρίου εκ του Πατριαρχείου Ρουμανίας και των Ιερέων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού , παρουσία πολλών πιστών τηρούντων τα μέτρα περιστολής της πανδημίας κατά τα ειωθότα μεταξύ των

οποίων η Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, ο επικεφαλής της Μείζονος Πλειοψηφίας του Δήμου Τήνου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του ΔΣ της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Διευθυντές Σχολείων, Εκπαιδευτικοί και αντιπροσωπείες μαθητών.

Το άρθρο Λαμπρά εορτάστηκε η επέτειος Ευρέσεως της αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμπρά, Ευρέσεως, Εικόνος, Μεγαλόχαρης ΦΩΤΟ,labra, evreseos, eikonos, megalocharis foto