Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Δευτέρα 1 Νοεμβρίου – Αγίων Αναργύρων

ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους

ισχυρές τις πρωινές ώρες, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σχηματιστούν και ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στην Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Το άρθρο Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Δευτέρα 1 Νοεμβρίου – Αγίων Αναργύρων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα