«Η προσφορά της Εκκλησίας στην Εκπαίδευση – το παράδειγμα του Αγίου Νεκταρίου, ως Διευθυντή της Ριζαρείου Σχολής»

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος, ομίλησε απόψε στο «Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο» της Βέροιας σε Εκδήλωση, που διοργάνωσε το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών και της συμπλήρωσης 100 χρονών από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, με θέμα «Η προσφορά της Εκκλησίας στην Εκπαίδευση – το παράδειγμα του Αγίου Νεκταρίου,

ως Διευθυντή της Ριζαρείου Σχολής», στην οποία παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας κ. Παντελεήμονος και Σμύρνης κ. Βαρολομαίος, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τάσος Μαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Κωνστ. Βογιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Συρμούλα Τόπη, ο Ταξίαρχος- υποδιοικητήςα της 1ης Μεραρχίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βεροίας, ο Διευθυντής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Κληρικοί, Εκπαιδευτικοί και πλήθος Βεροιέων.

Το άρθρο «Η προσφορά της Εκκλησίας στην Εκπαίδευση – το παράδειγμα του Αγίου Νεκταρίου, ως Διευθυντή της Ριζαρείου Σχολής» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα