ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου- Άγιος Σπυρίδωνας Κέρκυρα

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση καιρού για σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Λίγες νεφώσεις κατά τόπους παροδικά αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν έως το μεσημέρι στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα θαλάσσια - παραθαλάσσια

πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια θαλάσσια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -01 (μείον 1) έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 05 έως 18 με 19 και στη νησιωτική χώρα από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου- Άγιος Σπυρίδωνας Κέρκυρα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα