ΔΙΣΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

Σήμερα το πρωί, στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ανεγερθέντος το 1824 από τους Μικρασιάτες, Χίους και Ψαριανούς πρόσφυγες και πρώτους οικιστές της Ερμούπολης, τελέσθηκε Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μπρανζαβίλ και Γκαμπόν, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κ. Παντελεήμονος, συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωρόθέου Β' , με τη συμμετοχή Εφημερίων της Σύρου και του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Ψυχικού, Πανοσιολ. Αρχιμ.

Ἰωαννίκιου Κουλιανόπουλου, και με την παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Δαδάου, του Εισαγγελέως Εφετών Σύρου, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης κ. Ανδρέα Γιαλόγλου, του Λιμενάρχη Σύρου κ. Βαμβακούση, του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, του Διευθυντού του Νοσοκομείου Σύρου, του Πρωτοδίκου κ. Πασιαλή, του Προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ιω. Χαρίτου, πολλών πιστών και παρεπιδημούντων προσκυνητών, τηρούντων προσεκτικά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Το άρθρο ΔΙΣΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα