Χαλκίδα : Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος τελέσθηκε σήμερα το πρωί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και τοις ονοματηρίοις του επιχωρίου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου Β΄, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θηβών κ. Γεωργίου και Γλυφάδος κ. Αντωνίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών και Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου κ.

Φιλοθέου και του άγοντος τα ονοματήριά του οικείου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου Β΄, με την παρουσία των τα πρώτα φερόντων, του Κλήρου, των Μοναχικών Ταγμάτων και πλήθους πιστού λαού, ο οποίος, παρά την έντονη και καθ' όλη τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας πίπτουσα βροχή, προσήλθε, ακτακλύζοντας το Ναό, για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Ποιμενάρχη του.

Το άρθρο Χαλκίδα : Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα