Ρίκα Βαγιάνη: Το τελευταίο ταξίδι και η τελευταία επιθυμία της δημοσιογράφου έγινε πραγματικότητα

13:37 8/8/2018 - Πηγή: Eirinika

Ο θάνατος της Ρίκας Βαγιάνη σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Μια εκ των συναδέλφων της, η Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα social media, αλλά και σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso την τελευταία επιθυμία της δημοσιογράφου.

«Ηξερε ότι αυτό ήταν

το τελευταίο της καλοκαίρι» περιγράφει στην εφημερίδα αν και όλο τον καιρό επέμενε πως δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει και πως θα μεγάλωνε η ίδια το παιδί της… «Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της…», συνεχίζει η Νατάσα Ράγιου, προσπαθώντας να δείξει ότι παλεύει κι ότι θα βγει νικήτρια. «Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαριγγίτιδα και δεν μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι ΟΚ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανα καράβι ΠάτραΚέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι το Ρικάκι»της έγραψε.

Σαν να αισθανόταν ότι το τέλος πλησίαζε και βιαζόταν να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή ήταν η τελευταίατης επιθυμία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι αυτό στην Κέρκυρα η Ρίκα το έκανε με τον σύζυγό της και το μονάκριβο παιδί της, τον 13χρονο Οδυσσέα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Εκεί σύμφωνα με την Εspresso, η δημοσιογράφος απόλαυσε την κάθε στιγμή και χάρηκε ιδιαίτερα το κολύμπι και τη θάλασσα, που τόσο αγαπούσε από παιδί.

Νέα ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα