Πένθος για τον Πύρρο Δήμα: Πέθανε η σύζυγός του, Αναστασία, που έδινε χρόνια "μάχη" με τον καρκίνο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Πύρρος Δήμας και η οικογένειά του, καθώς "έφυγε" σήμερα από τη ζωή η σύζυγός του, Αναστασία, η οποία έδινε "μάχη" με τον καρκίνο από τις αρχές του 2016.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστη, με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για

την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα».

Η Αναστασία Σδούγκου είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι και έδινε δύσκολη "μάχη" εδώ και καιρό. Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή", «Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη…».

Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα, που στις 16/5/2009 ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας.

Νέα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΔΟΥΓΚΟΥ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα