Νέες διαστάσεις στην τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Ο πατέρας αυτοκτόνησε και πήρε μαζί του και τα παιδιά! (ΦΩΤΟ) - (upd)

Nέες διαστάσεις δίνουν στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη τα ξημερώματα του Σαββάτου, τα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι.

Ο 40χρονος άνδρας που κάηκε μαζί με τα παιδιά του αυτοκτόνησε! Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, ανέφερε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του παρασύροντας στον θάνατο τους γιους του. Ο άνδρας είχε κλείσει όλες τις πόρτες του διαμερίσματος

και έβαλε φωτιά σε στρώμα.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και έσπευσε στο διαμέρισμα σε ημιόροφο στην οδό Κοραή 21, όπου εντόπισε τα τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Αμέσως μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ο πατέρας στο «Γ. Γεννηματάς» και τα δύο αγοράκια στο «Παίδων». Ήταν όμως ήδη αργά. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος και των τριών.

Η φωτιά, μικρής έκτασης, εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο και ο πατέρας με τα παιδιά του βρέθηκαν στο χολ.

Ο άνδρας ήταν χωρισμένος, επισμηνίας της Αεροπορίας και είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σημειώματα που άφησε πίσω του ρίχνει τις ευθύνες για τον χωρισμό του και για την πράξη του στον πατριό της πρώην συζύγου του. «Να κοιτάζεις εσύ τις κόρες σου και άσε να κοιτάζω εγώ τα παιδιά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων

Όπως αναφέρει το στο εκτενές ρεπορτάζ του το newsit, στον τοίχο υπήρχε σημείωμα γραμμένο με μαρκαδόρο που έγραφε: «σας βαρέθηκα όλους"!

Νέα ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα