Δείτε το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες: Μίνιμαλ διακόσμηση, νησιώτικο παραδοσιακό στιλ - Πηγαίνει εκεί από 7 μηνών (βίντεο)

Δείτε το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες: Μίνιμαλ διακόσμηση, νησιώτικο παραδοσιακό στιλ - Πηγαίνει εκεί από 7 μηνών (βίντεο)ggakisMon, 05/27/2024 - 12:24

Το σπίτι του στις Σπέτσες στο οποίο πριν από λίγους μήνες είχε συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε στον ο Στέφανος Κασσελάκης, στον Γιώργο Λιάγκα.

Όσον αφορά το σπίτι του στις Σπέτσες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

στην παρατήρηση ότι είναι παραδοσιακό απάντησε «είναι μέρος του νησιού. Από σεβασμό στην παράδοση ό,τι γίνεται πρέπει να ταιριάζει με την αισθητική» εξηγώντας ότι το σπίτι αυτό το αγόρασαν οι γονείς του όταν ήταν 7 μηνών».

Διαβάστε ακόμα: 3ήμερο στις Σπέτσες για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση Κασσελάκη, το «σφιχτό» πρόγραμμα συσκέψεων– To φουσκωτό του ναυάρχου (βίντεο)

«Έχει λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα» πρόσθεσε για το σπίτι λέγοντας ότι «η πιο αγαπημένη ανάμνηση είναι με τον άνθρωπο που φρόντιζε τον κήπο, τον κυρ-Διαμαντή».

Δείτε ακόμα: Το dress code των κυριών στις Σπέτσες: Θρασκιά, Αυγέρη, Χρηστίδου και Τζάκρη σε total black με λίγο γρκι ή μπεζ αξεσουαρ (φωτό)

Στην ερώτηση γιατί άνοιξε το σπίτι του στο Κολωνάκι στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «αυτή την άποψη ή προκατάληψη ότι έχω προβάλει το lifestyle μου, πείτε μου ένα πράγμα που έχω κάνει. Αναγκάζομαι να αντιδρώ γιατί δεν κρύβομαι, δεν έχω κόμπλεξ. Να απαιτήσουν διαφάνεια και αυθεντικότητα και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που τους διοικούν χρόνια».

Δείτε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Μας ξεναγεί στο νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατ. ευρώ στο Κολωνάκι - Ο γάμος με τον Τάιλερ στα τέλη Αυγούστου (βίντεο)

Ερωτηθείς, δε, για το αν θέλει να αποκτήσει παπούτσια ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη με τα παπούτσια ΝΔ που δόθηκαν από τον δημιουργό τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «δεν έχω ανάγκη παπούτσια για να είμαι cool, είμαι cool. Μου αρέσει το work hard, play hard».

Διαβάστε ακόμα: Κρητικός γάμος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ: Στο «Σκινές» Χανίων, τον Αύγουστο με εκατοντάδες καλεσμένους, σύμφωνα με τα έθιμα της μεγαλονήσου (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/kas1.png?itok=P548BjoR
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε, Στέφανου Κασσελάκη, Σπέτσες, Μίνιμαλ, - Πηγαίνει,deite, stefanou kasselaki, spetses, minimal, - pigainei