Ζελένσκι για Πούτιν: Η αδυναμία της Ρωσίας είναι εμφανής

Ιδιαίτερα δηκτικά σχολιάζει σε μήνυμά του στο Twitter τις εξελίξεις στη Ρωσία ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κάνοντας λόγο για εμφανή αδυναμία της Ρωσίας και επικρίνοντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν, επισημαίνοντας ότι «όποιος επιλέγει τον δρόμο του κακού καταστρέφει τον εαυτό του».

«Όποιος επιλέγει τον δρόμο του κακού καταστρέφει τον εαυτό του. Αυτός που στέλνει ορδές στρατευμάτων για να καταστρέψει τις ζωές μιας άλλης χώρας

και δεν μπορεί να τους εμποδίσει να φύγουν και να προδώσουν όταν η ζωή αντιστέκεται. Αυτός που τρομοκρατεί με πυραύλους, και όταν τους καταρρίπτουν, ταπεινώνει τον εαυτό του για να λάβει τα drones Shahed. Ο οποίος περιφρονεί τους ανθρώπους και ρίχνει εκατοντάδες χιλιάδες στον πόλεμο, για να οχυρώσει τελικά τον εαυτό του στην περιοχή της Μόσχας από αυτούς που ο ίδιος όπλισε», έγραψε αρχικά ο Ουκρανός πρόεδρος.

Και συνέχισε: «Για πολύ καιρό, η Ρωσία χρησιμοποιούσε προπαγάνδα για να κρύψει την αδυναμία της και την ανοησία της κυβέρνησής της. Και τώρα επικρατεί τόσο χάος που κανένα ψέμα δεν μπορεί να το κρύψει. Και όλα αυτά είναι ένα άτομο, που τρομάζει ξανά και ξανά με το έτος 1917, αν και δεν μπορεί να καταλήξει σε τίποτα άλλο εκτός από αυτό.

Η αδυναμία της Ρωσίας είναι εμφανής. Αδυναμία πλήρους κλίμακας. Και όσο περισσότερο η Ρωσία διατηρεί τα στρατεύματά της και τους μισθοφόρους της στη γη μας, τόσο περισσότερο χάος, πόνος και προβλήματα θα έχει για τον εαυτό της αργότερα. Είναι επίσης προφανές. Η Ουκρανία είναι σε θέση να προστατεύσει την Ευρώπη από την εξάπλωση του ρωσικού κακού και του χάους».

Ο Ζελένσκι καταλήγει στο μήνυμά του: «Διατηρούμε την αντοχή, την ενότητα και τη δύναμή μας.

Όλοι οι διοικητές μας, όλοι οι στρατιώτες μας ξέρουν τι να κάνουν.

Δόξα στην Ουκρανία!».

ΖελένσκιΠουτινΡωσίαΟυκρανία
Keywords
Αναζητήσεις
zelenski-gia-poutin-i-adynamia-tis-rosias-einai-emfanis.htm
Τυχαία Θέματα