Βρετανία: Μην ταξιδέψετε στο Ιράν

Ταξιδιωτική οδηγία προς τους Βρετανούς να αποφύγουν οποιοδήποτε ταξίδι με κατεύθυνση το Ιράν, εν μέσω της έντασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας.

«Το υπουργείο Εξωτερικών συνιστά να μην ταξιδέψετε στο Ιράν. Επιπροσθέτως, το υπουργείο συμβουλεύει να αποφύγετε οποιοδήποτε αεροπορικό ταξίδι προς, από και εντός του Ιράν. Αν βρίσκεστε ήδη στο Ιράν, θα πρέπει να εξετάσετε τις επιλογές της αποχώρησής σας» σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Όπως υπογραμμίζει

το υπουργείο υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα για τις αιτίες της πτώσης του αεροσκάφους των Ουκρανικών αερογραμμών στην Τεχεράνη.

«Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε αεροπορικώς αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του υπουργείου, επικοινωνήστε με την ταξιδιωτική εταιρία ώστε να λάβετε τις τελευταίες πληροφορίες, πριν ταξιδέψετε. Ο προγραμματισμός των πτήσεων ίσως τροποποιηθεί με αλλαγές ή ακυρώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν ξαφνικά. Υπάρχουν εναλλακτικές οδικές και θαλάσσιες οδοί για να εγκαταλείψετε το Ιράν» συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του.

ΙράνΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑΤαξιδιωτική οδηγία
Keywords
Τυχαία Θέματα