Βίτσας: Ο Κασσελάκης διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ-Θα διαλυθεί και ο ίδιος

Όσα συμβαίνουν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις αποχωρήσεις στελεχών σχολίασε την Πέμπτη (15/11) ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ.Βίτσας αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «διαλύει την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από αυτήν την ιστορία, θα διαλυθεί και ο ίδιος. Μιλάει με τόση άνεση για πράγματα

που δεν ξέρει» προσθέτοντας ο εξής ερώτημα:

«Πώς ένας άγνωστος άνθρωπος έρχεται στην Ελλάδα και μέσα σε τρεις μήνες, του έρχεται η όρεξη να γίνει πρόεδρος κόμματος;»

Ακόμη, στις δηλώσεις του ανέφερε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αιτία για την αποχώρηση στελεχών, καθώς πλέον υποστηρίζει τη «συμβίωση κεφαλαίου -εργασίας».

Ερωτηθείς με το έαν επιθυμεί να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε σε αυτό το κόμμα, με αυτόν τον πρόεδρο, εξαιτίας του οποίου έχουν φύγει πολλοί.

«Αφήνω πίσω μου αυτήν την ιστορία και εκμεταλλεύομαι τα 50 χρόνια που βρίσκομαι σε κόμματα της αριστεράς σε μια νέα προσπάθεια. Σε ένα πολιτικό χώρο που θα συναντηθούν οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς», επεσήμανε ενώ στην απάντησή του δεν συμπεριέλαβε ονομαστικές αναφορές.

Σχετικά με την συνάντηση του Τσίπρα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο κ. Βίτσας ανέφερε πως αφού γνωρίζονται πολλά χρόνια, έχουν την δυνατότητα να βρεθούν και να μην συζητήσουν για πολιτικά θέματα. Εφόσον αυτό λένε, το κρατάμε υπόψη μας. #Βίτσας #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ριζοσπαστική_αριστερά
Keywords
Τυχαία Θέματα