Κικίλιας: Η Ελλάδα είναι στα κορυφαία brand παγκοσμίως

Μπορεί να το 2023 να αποτελέσει μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, ωστόσο, ο ελληνικός τουρισμός θα παραμένει ισχυρός, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Πιο συγκεκριμένα, σε ομιλία του σήμερα (18/11) στο περιθώριο του Ετησίου Συμβουλίου Προέδρων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός τόνισε ότι «η Ελλάδα είναι στα κορυφαία brand παγκοσμίως,

είναι η χώρα που αγαπά όλος ο πλανήτης».

Παράλληλα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι «καταφέραμε μέσα σε μια χρονιά πολλαπλών κρίσεων να στηρίξουμε μέσω του τουρισμού τους επαγγελματίες του κλάδου, τον πρωτογενή τομέα, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το εμπόριο αλλά και τις κατασκευές καθώς 8 στις 10 επενδύσεις που γίνονται στη χώρα είναι τουριστικές».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, δήλωσε ότι και το 2023 θα είναι δίπλα στους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες, ειδικά σε αυτούς που οι επιχειρήσεις τους είναι στους ορεινούς όγκους της χώρας και πλήττονται περισσότερο από την ενεργειακή κρίση.

Το απόγευμα ο κ. Κικίλιας θα συμμετέχει σε εκδήλωση του ΣΕΤΕ, του ΙΝΣΕΤΕ και της Marketing Greece με θέμα «Ο Ελληνικός Τουρισμός με το βλέμμα στο 2023» και το βράδυ θα εγκαινιάσει την 37η Διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA.

ΚικίλιαςΕΛΛΑΔΑΤουρισμόςbrand
Keywords
Τυχαία Θέματα