Τσίπρας:Η κυβέρνηση να σταματήσει να παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ

15:42 4/2/2022 - Πηγή: Reporter

Το αίτημά του για εκλογές εδώ και τώρα επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην αγορά της Νίκαιας το πρωί της Παρασκευής (4/2), όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς καταναλωτές και καταστηματάρχες το ράλι ανατιμήσεων.

Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ σημείωσε: «Η κυβέρνηση να σταματήσει να παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ - Εκλογές

τώρα για διέξοδο με προοδευτική κυβέρνηση που θα στηρίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Είναι αναγκαίο σήμερα η κυβέρνηση να σταματήσει να παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ, είναι αναγκαίο να δοθεί διέξοδος.

Σήμερα, τώρα, πρέπει να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός στα 800 ευρώ για να κινηθεί η αγορά, να ενισχυθεί το εισόδημα των μισθωτών.

Σήμερα, τώρα, πρέπει να υπάρξει παρέμβαση ώστε να αποκλιμακωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ, να μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στο χαμηλότερο επιτρεπτό επίπεδο που προβλέπει η Κομισιόν, να μειωθεί στον κατώτατο συντελεστή ο ΦΠΑ για τα βασικά είδη διατροφής και κατανάλωσης.

Είναι μέτρα όμως που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αρνείται να υλοποιήσει. Το μυαλό της είναι πώς θα στηρίξει τους έχοντες και όχι αυτούς που με το μόχθο και με την προσπάθειά τους καταφέρνουν και τα βγάζουν πέρα.
Χρειάζεται λοιπόν, η λαϊκή ετυμηγορία.

Οι εκλογές που θα δώσουν μια προοδευτική κυβέρνηση που θα στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Που θα κάνει από την πρώτη μέρα πράξη αυτά τα μέτρα που θα μπορέσουν να στηρίξουν τους εργαζόμενους, τα νοικοκυριά, τους καταναλωτές, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες».

ΤσίπραςΝίκαια
Keywords
Τυχαία Θέματα