Τσιόδρας: Είναι η ώρα της συνείδησης- Να αποφύγουμε το lockdown

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε στην ενημέρωση της Τρίτης για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και απευθύνθηκε στους Έλληνες ζητώντας να τηρήσουν τα μέτρα, καθώς τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα.

"Είναι η ώρα της συνείδησης, είναι η ώρα να μιλήσουν οι καρδιές", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσιόδρας, στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των 1259 νέων κρουσμάτων.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε πως τα μέτρα είναι μονόδρομος και κάλεσε τον κόσμο να τα

τηρήσει. "Η μάσκα είναι η μοναδική επιλογή", σημείωσε και πρόσθεσε: "Δεν είναι επιλογή σκλαβιάς, αλλά ελευθερίας που θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο".

Ο κ. Τσιόδρας παραδέχθηκε πως τα πράγματα είναι χειρότερα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και πρόσθεσε ότι είναι αδύνατο τώρα να ελεγχθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα η διασπορά του ιού.

Δεν χάνουμε την ελπίδα μας, εξακολουθούμε να παλεύουμε ως πολίτες, η ζωή μας συνεχίζεται, με δύσκολο τρόπο, αλλά χωρίς να φθάνουμε στο απαγορευτικό, σημείωσε.

«Κοιτάμε να έχουμε όσο το δυνατό πιο ανεκτά μέτρα, να αποφύγουμε το lockdown» συμπλήρωσε. Εμείς τονίζουμε τι πρέπει να γίνει, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε στην προσωπική επιλογή του καθενός, συμπλήρωσε.

Γι' αυτό και επανέλαβε πως είναι στιγμή που θα μιλήσει η συνείδηση του καθενός.

Ο κ. Τσιόδρας χωρίς να θέλει να αποκαλύψει ποια μέτρα θα συζητηθούν στην επιτροπή την ερχόμενη Πέμπτη, μίλησε για επανεξέταση των αποστάσεων στην εστίαση και στην άθληση, ιδίως στα σπορ που χρειάζονται σωματική επαφή.

ΤσιόδραςσυνείδησηΕΛΛΑΔΑμέτραlockdown
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιόδρας,tsiodras