Τεχνολογικές λύσεις κατά της πανδημίας: Η πλατφόρμα My.DigitalSchool

O Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) παρουσιάζει, μέσω του Reporter, λύσεις τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, να αντιμετωπίσουν τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις, και να προετοιμαστούν για το μέλλον της ελληνικής αγοράς.

Η επόμενη λύση που παρουσιάζει ο ΣΕΚΕΕ αφορά την πλατφόρμα My.DigitalSchool,

η οποία δεν απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αντιθέτως, την χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις για την εκπαίδευση των στελεχών τους σε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, τεχνολογίες. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο μετεκπαίδευσης, που χρειάζονται όλες οι επιχειρήσεις για να καινοτομήσουν και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, επισημαίνει σε μήνυμά του ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, Γιώργος Μαρκατάτος.

Πιο συγκεκριμένα, η RDC Informatics ειδικεύεται για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των συστημάτων ψηφιακής μάθησης έχοντας οδηγήσει επιτυχημένα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης δεκάδες εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις. Ειδικά για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την απαγόρευση λειτουργίας των φυσικών χώρων των εκπαιδευτικών οργανισμών της χώρας, δημιουργήσαμε μια ευέλικτη και προσιτή λύση που μπορεί να συμβάλλει στην ομαλοποίηση λειτουργίας των εκπαιδευτικών οργανισμών μέσα από την αξιοποίηση τεχνολογιών σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Η λύση αυτή ονομάζεται My.DigitalSchool και βασίζεται στην πολυβραβευμένη πλατφόρμα e-learning MELO - Digital Learning Ecosystem. Επιτρέπει σε κάθε ένα εκπαιδευτικό οργανισμό να δημιουργήσει άμεσα μια πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών εκπαιδευτικών αναγκών. H λύση περιλαμβάνει ολοκληρωμένη διαχείριση ακαδημαϊκών επιπέδων, μαθημάτων, εικονικών αιθουσών διδασκαλίας, μαθητών, καθηγητών, εγγραφών, τμημάτων, ωρολογίου προγράμματος και παρέχει εύκολη πρόσβαση για όλους τους ρόλους μαθητές, καθηγητές και διαχειριστές του εκπαιδευτικού σας οργανισμού. Συνοδεύεται από αναλυτικά εγχειρίδια χρήσης για κάθε ρόλο του συστήματος και οδηγίες με βίντεο για τους διαχειριστές του συστήματος. Προσφέρεται με έκπτωση -75% από τις αρχικές τιμές καταλόγου και διαμορφώνεται σε 500 Ευρώ +ΦΠΑ εφάπαξ κόστος και 100 € +ΦΠΑ ανά μήνα για κάθε εικονική αίθουσα του συστήματος.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη λύση, τις δυνατότητες και το κόστος του συστήματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.digitalschool.gr.

RDC InformaticsΣΕΚΕΕΓιώργος ΜαρκατάτοςMyDigitalSchool
Keywords
Τυχαία Θέματα