Ταράζει τα νερά ο Σάλλας. Όσοι αντιδρούν οφείλουν και να αντιπροτείνουν λύσεις διότι το το τραπεζικό σύστημα σήμερα δεν υπηρετεί το ρόλο του.

Η  πρόταση Σάλλα για εξαγορά της ΑΤΕ και του ΤΤ, έπεσε ώς κεραυνός εν αιθρία στο τραπεζικό σύστημα. Ενα σύστημα το οποίο αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει συναντήσει στην ιστορία του, δεν μπορεί να δανειστεί απο τις αγορές παρά μόνο απο την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα, δεν δανείζει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές και έχει χάσει την αξιοπιστία του στα μάτια των πλουσίων καταθετών αλλά και σε μεγάλο μέρος των μικροκαταθετών.

Ενα τραπεζικό σύστημα

το οποίο επέδειξε έναν αξιοζήλευτο διεθνώς δυναμισμό τα προηγούμενα χρόνια, πέτυχε μια γιγάντωση δυσανάλογη με την ανάπτυξη των υπόλοιπων ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και μοιάζει σήμερα βαλτωμένο και ανήμπορο να αντιδράσει.

Η τράπεζα Πειριαώς δεν είναι ούτε η μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα, ούτε η ισχυρότερη. Όμως πάντα, ο πρόεδρος της, εκπλήσσει με τις αποφασιστικές του κινήσεις. Κινήσεις οι οποίες πάντα αιφνιδίαζαν την αγορά και τους ανταγωνιστές του τραπεζίτες.

Η πρόταση το

Keywords
Τυχαία Θέματα