Συνελήφθη και αστυνομικός που εμπλέκεται σε κύκλωμα μαστροπείας

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σε περιοχή της Αττικής το απόγευμα της Πέμπτης 21/3, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προηγήθηκε καταγγελία βάσει της οποίας ο αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, σύμφωνα με τις αρχές.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, τέσσερα οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.035 ευρώ, 12 φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm, 7 φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και σιδερογροθιά,

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

#ΚΥΚΛΩΜΑ_ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ #ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
synelifthi-kai-astynomikos-pou-ebleketai-se-kykloma-mastropeias.htm
Τυχαία Θέματα