Στη ΔΕΘ ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου- Ελλάδας

Το παρόν του στη φετινή 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 11-18 Σεπτεμβρίου θα δώσει και φέτος ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος ΚύπρουΕλλάδας.

Τον Σύνδεσμο θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος θα επιδιώξει να έχει σειρά επαφών με οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα,

ο κ. Ιωσήφ θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου κύριος ομιλητής θα είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα περίπτερα της έκθεσης, μεταξύ των οποίων της Κύπρου και επιχειρήσεων που συμμετέχουν από την Κύπρο.

Ταυτόχρονα, θα έχει συναντήσεις με Επιμελητηριακούς παράγοντες της Ελλάδας, όπου θα συζητήσει τρόπους περαιτέρω ανάπτυξης της επιχειρηματικής συνεργασίας ΚύπρουΕλλάδας.

Ως γνωστόν, ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος ΚύπρουΕλλάδας ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ και στόχος του είναι η διεύρυνση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων ΚύπρουΕλλάδας. Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνει σωρείαν πρωτοβουλιών τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

ΔΕΘΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣΙωσήφ Ιωσήφ
Keywords
Τυχαία Θέματα