Σταϊκούρας: 140 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία τον Απρίλιο στην Αθήνα

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε πως στις αρχές του 2024 θα ενισχυθεί ο στόλος των λεωφορείων.

«Πιθανότατα θα έχουμε άλλα 300 λεωφορεία φυσικού αερίου μέχρι το τέλος του ΄23, ενώ μέχρι τον Απρίλιο του 2024 θα έχουμε 140 ηλεκτρικά λεωφορεία στην Αθήνα και 110 στη Θεσσαλονίκη»,

είπε στον ρ/σ Παραπολιτικά.

Πρόσθεσε ακόμα πως «επιδιώκουμε να τελειώσουμε άλλους δύο διαγωνισμούς, που βρήκαμε από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία, μέσα στο 2024 για άλλα 300 λεωφορεία φυσικού αερίου μόνο στην Αθήνα».

Για το ζήτημα των σταθμών του Μετρό στα Εξάρχεια και στο πάρκο Ριζάρη, ξεκαθάρισε: «Κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση πρέπει να βλέπουμε και να ευθυγραμμιζόμαστε σε κοινούς σκοπούς με επίκεντρο τον πολίτη. Υπάρχει χάραξη που έχει οριστικοποιηθεί και ένα έργο που έχει δημοπρατηθεί από προηγούμενη κυβέρνηση , τον ΣΥΡΙΖΑ, και επί αυτών λειτουργεί η ελληνική κυβέρνηση. Έχουν εκπονηθεί μελέτες από ειδικούς που έχουν καθορίσει εκτός των άλλων και τη χοροθέτηση του κάθε σταθμού και στη βάση αυτών των μελετών προχωράμε. Ως ελληνική κυβέρνηση δεν εξετάζουμε τίποτα διαφορετικό από αυτό που λένε οι μελέτες».

#ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ #ΟΑΣΑ #λεωφορεία
Keywords
Τυχαία Θέματα