Προανακριτική: Αναβλήθηκε εκ νέου η κατάθεση Καλογρίτσα λόγω καραντίνας

15:48 4/5/2021 - Πηγή: Reporter

Νέα αναβολή δύο εβδομάδων αποφάσισαν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, σχετικά με την κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα, του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών και της εμπλοκής σε αυτή του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός εργολάβος ενημέρωσε σήμερα το προεδρείο της επιτροπής ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και έχει τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα.

Ο ίδιος διαβίβασε και την σχετική βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας.

Η κατάθεση Καλογρίτσα είχε προγραμματιστεί αρχικά για την περίοδο πριν τις διακοπές του Πάσχα. Ωστόσο, λόγω των «μυϊκών πόνων» που ένιωσε μετά τον εμβολιασμό του για την Covid-19, δόθηκε παράταση για την προσεχή Τετάρτη (5/5).

Στο πλαίσιο αυτό, οι εργασίες της προκαταρκτικής αναβάλλονται για ακόμα μια φορά μέχρις ότου περάσει η 14ημερη καραντίνα και ο μάρτυρας (εκτός φυσικά νέου απροόπτου) είναι σε θέση να καταθέσει.

ΑΝΑΒΟΛΗΠροανακριτική ΕπιτροπήΚαλογρίτσαςκαραντίναΝίκος Παππάς
Keywords
Τυχαία Θέματα