Πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη: Προβλήματα σε δρόμους- Παρασύρθηκαν ΙΧ

Πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως και τη Θεσσαλονίκη έπληξε η κακοκαιρία.

Η κακοκαιρία «χτυπάει» την πόλη από τα ξημερώματα και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους δρόμους ενώ έχει καταγραφεί και ένας πολύ μεγάλος αριθμός κεραυνών.

Ένα ρέμα στον δήμο Παύλου Μελά υπερχείλισε, σπίτια έχουν πλημμυρίσει ενώ έχουν παρασυρθεί σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή.

Ο αντιδήμαρχος

Παύλου Μελά, Σ. Λαζαρίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε: «Φωνάζουμε όλα αυτά τα χρόνια για αντιπλημμυρικά έργα στον δήμο Παύλου Μελά, 15 χρόνια να ετοιμαστούν οι μελέτες, ενάμιση χρόνο έχουν τελειώσει οι μελέτες και περιμένουμε πότε θα ξεκινήσουν τα έργα να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ. Είναι ένα αντιπλημμυρικό έργο, που επείγει, είμαστε μέσα στον αστικό ιστό».

«Όλη την εβδομάδα είχαμε τα ίδια θέματα, σήμερα το βράδυ ήταν τόσο το νερό της βροχής, που δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν, έχουν υπερχειλίσει και οι τρεις γέφυρες εδώ στην περιοχή. Πριν από δύο χρόνια θρηνήσαμε θύμα, παρασύρθηκε ένας συνάνθρωπός μας και τον βρήκαμε κάτω σε μία γέφυρα. Φωνάζουμε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα είναι πρώτης προτεραιότητας. Δε γίνεται να επενδύουμε σε άλλα ζητήματα και να μην επενδύουμε στην πολιτική προστασία και την ασφάλεια των πολιτών».

Στο μεταξύ, μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται και στο κομμάτι πάνω από τον περιφερειακό στον Εύοσμο καθώς πολίτες βλέπουν τους δρόμους και τις επιχειρήσεις τους να δέχονται μεγάλες ποσότητες νερού.

Θεσσαλονίκηπλημμύρεςκακοκαιρίαδρόμοιαυτοκίνητα
Keywords
Αναζητήσεις
plimmyres-sti-thessaloniki-provlimata-se-dromous--parasyrthikan-ich.htm
Τυχαία Θέματα