Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσους ονειρεύονται

Στον «αέρα» είναι το νέο εκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ περιστοιχίζεται από τα μέλη της εκλογικής επιτροπής του κόμματος.

Ειδικότερα, στο σποτ εμφανίζονται

τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης η Αθηνά Λινού, ο Αλέξης Χαρίτσης, η Πόπη Τσαπανίδου, ο Διονύσης Τεμπονέρας, η Κατερινα Νοτοπούλου, η Ράνια Σβίγγου, ο Χάρης Μαμουλάκης, η Ράνια Θρασκιά κ.α.

Το σποτ αναφέρει: «Για αυτούς που πίστεψαν και δε θα πάψουν να πιστεύουν. Γι’ αυτούς που απογοητεύονται αλλά δεν εγκαταλείπουν. Που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτούς που υψώνουν τη φωνή τους όταν πρέπει, αλλά ξέρουν και να ακούν. Γι’ αυτούς που αγωνίζονται και για τον διπλανό τους. Γι’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν καλύτερα. Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι το δίκαιο μπορεί να νικήσει. Για τους ανυποχώρητους».

Στο τέλος εμφανίζεται και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπογραμμίζει με κόκκινη μπογιά το σύνθημα «Δίκαιη κοινωνία-ευημερία για όλους», τονίζοντας: «Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

εκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑσποτΑλέξης Τσίπρας
Keywords
Αναζητήσεις
neo-spot-syriza-tha-synechisoume-na-agonizomaste-gia-osous-oneirevontai.htm
Τυχαία Θέματα