Πέγκας: Στο πλευρό των διωκόμενων στελεχών του δήμου Θεσσαλονίκης

Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, τάσσονται στο πλευρό των διωκόμενων στελεχών του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

«Η ενέργεια της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης

να ζητήσει από την Οικονομική Επιτροπή την άσκηση ένδικων μέσων κατά τεσσάρων αποφάσεων της Ειδικής Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης που δικαίωσαν εργαζόμενους του δήμου μετά την έκπτωσή τους από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν, δείχνει φανερά την αντισυναδελφική νοοτροπία της διοίκησης και αγγίζει τα όρια της εκδικητικής μανίας.

Η Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη για όλους» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, τάσσονται στο πλευρό των διωκόμενων στελεχών του δήμου.

Ο αλληλοσεβασμός και η συνεργασία μεταξύ των αιρετών και των υπηρεσιών του δήμου είναι ο μοναδικός ενδεδειγμένος δρόμος για μια λειτουργική και αποτελεσματική διοίκηση προς όφελος των δημοτών και της πόλης, όπου οι επιλογές θα γίνονται αξιολογώντας το έργο, τις ικανότητες και τη βούληση των εργαζομένων και όχι τις παραταξιακές ή κομματικές τους συμπάθειες.

Αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσει συστηματικά και υπεύθυνα η δημοτική μας κίνηση μετά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».

ΘεσσαλονίκηΠΕΓΚΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα