Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Βιώσιμη ανάπτυξη και ESG στο επίκεντρο νέων δράσεων

Σε σειρά δράσεων προχωρά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, με οδηγό τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τους ESG παράγοντες, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πλατφόρμας θετικής κουλτούρας σε όλη την αλυσίδα αξίας της, γύρω από την έννοια της κοινωνικής συμπερίληψης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ως πρώτος πυλώνας ενεργοποίησης επιλέχθηκε η καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία και συγκεκριμένα η ισότιμη πρόσβαση στη θάλασσα, ως αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε,

η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ανέλαβε την εγκατάσταση θαλάσσιων ραμπών (seatracs) στις παραλίες:

1) Φλογητά, του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική,

2) Δημορηγόπουλου, του Δήμου Πατρέων στην Αχαΐα,

3) Λυγαριά, του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη και

4) Σουνίου, του Δήμου Λαυρεωτικής στην Αττική.

Οι συγκεκριμένες παραλίες επιλέχθηκαν λόγω της δημοφιλίας τους, καθώς η εκτιμώμενη επισκεψιμότητα τους αναμένεται ιδιαίτερα υψηλή κατά τη θερινή περίοδο, όπως επίσης και για τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης και στάθμευσης πλησίον των ραμπών.

Το seatrac, μια καινοτόμος λύση της ελληνικής εταιρείας ΤΟΒΕΑ, περιλαμβάνει ράμπα-διάδρομο, ειδικό κάθισμα & αποδυτήριο και διευκολύνει την κοινωνικοποίηση όλων των μελών της κοινωνίας, την ποιότητα και την ευεξία στην καθημερινή ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα με κινητικά προβλήματα να εισέλθουν στο υδάτινο περιβάλλον αυτόνομα.

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑβιώσιμη ανάπτυξηESGδράσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα