Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία στη Βαρυμπόμπη

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) παραδόθηκε στο Τ.Α Κηφισιάς ο 26χρονος που μαχαίρωσε 17 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράσης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη.

Ο νεαρός ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, προθεσμία προκειμένου

να ετοιμάσει την απολογία του. Θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την εμπλοκή του. Μαζί με τον δικηγόρο του θέλουν να μελετήσουν τη δικογραφία προκειμένου να κτίσουν την υπερασπιστική του γραμμή.

Σε καταστολή ο επιχειρηματίας

Ο Γιάννης Μαρακάκης, τόνισε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας είναι σε καταστολή, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ για τον δράστη σημείωσε ότι όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα άτομο που έχει ξανακάνει παρόμοια επίθεση.

«Τα χτυπήματα αυτά, η συχνότητα και ο τρόπος τους, δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τον σκοτώσει», είπε ο δικηγόρος. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 58χρονος επιχειρηματίας να είχε στοχοποιηθεί.

επιχειρηματίαςΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥδράστηςΕΛΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα