Παππάς: Δεν με πείθουν τα πολιτικά κριτήρια όσων έφυγαν

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, σχολίασε τις μαζικές αποχωρήσεις στελεχών, αλλά αναφέρθηκε και στις μελλοντικές κινήσεις του κόμματος. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ασκήσουμε αντιπολίτευση», τόνισε εμφατικά.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ επισήμανε πως δεν έχει πειστεί από τα πολιτικά κριτήρια όσων αποχώρησαν, καθώς οι αποχωρήσαντες απο την πρώτη ημέρα άσκησαν έντονη κριτική στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη.

«Επέλεξαν

να είναι απέναντι στο κόμμα που παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αυτός τους ανέδειξε και έφερε το κόμμα της αριστεράς στην εξουσία» σχολίασε επικριτικά.

Ο Τσίπρας παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ εγγυητής της ενότητας

«Απο δω και στο εξής, στόχος του κόμματος θα είναι τα προβλήματα της κοινωνίας των μικρομεσαίων, ο τραπεζικός δανεισμός και η πρόσβαση που πρέπει να έχουν οι πολίτες.

Ο κ. Κασσελάκης αντιλαμβάνεται ότι πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο κ. Τσίπρας μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές του 2023.

Ο στόχος είναι να πάμε καλά στις ευρωεκλογές. Δεν θέλουμε να χάσουμε ποσοστά. Θέλουμε να τα διατηρήσουμε και να παρουσιάσουμε ένα νέο πρόσωπο του κόμματος στην κοινωνία» είπε ο κ.Παππάς κλείνοντας.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ #Παππάς #ΠΟΛΙΤΙΚΑ_ΚΡΙΤΗΡΙΑ #ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ_ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ #αντιπολίτευση
Keywords
Τυχαία Θέματα