Παπασταύρου-ΓΕΕΘΑ: Το όνομα του κ. Φλώρου εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση (12/1) του ΚΥΣΕΑ, ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, συναντήθηκε ιδιαιτέρως με τον προηγούμενο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο. Κατά τη συνάντηση, ο υπουργός εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τη συνεισφορά του Φλώρου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση της θητείας του.

Ακόμη, ο κ. Παπασταύρου αναγνώρισε την αποτελεσματική συνεργασία του με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ιδίως στην αντιμετώπιση σημαντικών προκλήσεων

και υβριδικών απειλών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 ετών.

«Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες υπηρεσίες σας προς την πατρίδα», είπε ο κ. Παπασταύρου απευθυνόμενος στον κ. Φλώρο και πρόσθεσε:

«Η τετραετής θητεία σας συνδυάστηκε με την αναβάθμιση και ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας μας, που είναι σήμερα ισχυρότερη από ποτέ.

Ταυτόχρονα, η Ελλάδα εμβάθυνε περαιτέρω τις στέρεες στρατηγικές σχέσεις με σημαντικούς συμμάχους ανά τον κόσμο.

Σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές διατηρήσατε στο ακέραιο το αξιόμαχο, το επίπεδο ετοιμότητας, καθώς και το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων, προασπίζοντας τις αξίες του ελληνισμού και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Το όνομά σας, αρχηγέ, εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό σε όλους, συμμάχους και μη, και αυτό θα σας συνοδεύει πάντα ως παρακαταθήκη».

#Παπασταύρου #υπουργός_Επικρατείας #ΓΕΕΘΑ #Φλώρος #ΚΥΣΕΑ #ΧΟΥΠΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα